miercuri, 5 ianuarie 2011

New year, same shit

Nu cred că puteam să găsesc o imagine mai potrivă decât asta.
E început de an. Aşa şi? Toată lumea e plină de urări, de speranţe, de promisiuni pentru noul an. Nu ştiu de ce anul ăsta am fost total lipsită de entuziasm de sărbători. Am avut o stare sărbătorless, că şi aşa am început să fac o pasiune pentru adăugarea less-ului la cuvintele româneşti.
Până şi pe youtube acum câteva zile era plin de video-uri cu "new year resolution". În română nu avem o expresie care să sune aşa frumos pentru asta, dar se referă la ce îţi propui să faci în noul an. Ei uite că eu nu am nimic în plan, nu ştiu de ce presimt că anul ăsta o să fie plictisitor şi nu o să am nimic interesant de amintit când se va termina. Sau poate pentru că despre 2010 am putut să spun "am terminat facultatea" şi 2011 nu poate avea absolut nimic care să se compare cu asta.
Nu vă mai faceţi "new year resolution" că ştiţi bine că odată încheiată luna ianuarie nu o să mai ţineţi cont de nimic, o să uitaţi de promisiunea de a slăbi, de a învăţa mai mult, de a fi mai bun cu cei din jur, de a nu te mai certa cu ai tăi şi aşa mai departe. De fapt îi consider deja eroi pe cei care reuşesc să aibă asta în cap până la sfârşitul lui ianuarie.
Eu o să fiu doar eu în aşteptarea lui 2012.


Take care,
Amarena!

5 comentarii:

Sabb. spunea...

Phuu, ma amuza asa de mult 2012 :))

Bia, stii ce cred eu? ca daca nu iti planifici nimic, o sa ai un an bestial. decat sa iti faci mari sperante, mai bine go with the flow. Eu vreau doar sa iau BAC-ul si sa ma decid naibii la ce facultate vreau sa dau.
Insa eu cred ca 2011 o sa fie un an frumos pentru tine :)

Anonim spunea...

unul dintre cele mai bune materiale dinspre tine.
heH.

bogdan spunea...

cele mai importante momente din viata nu pot fi planificate :-j .

Luna spunea...

Don't worry, nici io nu mi-am făcut nici un plan. Cică dacă nu ai aşteptări de la o chestie, o să te surprindă. Da, poa' vine apocalipsa şi o să fim surprinşi răăău.:]]
Ps: An nou fericit!:*

Amarena spunea...

CrossFire - păi tocmai că nu mi-am planificat nimic, nu găsesc ceva de planificat şi de aia presimt că o să fie un an aiurea.

Anonim - mulţumesc ;;)

bogdan - aşa e, poate o să mă surprindă până la urmă anul ăsta :))

Luna - deja am auzit de la destui glume cu 2012 :))
La mulţi ani şi ţie! :)