joi, 13 ianuarie 2011

Three years of fantasies

Acum 3 ani în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, trecut de ora 00:00, primesc pe mess clasica întrebare de la o prietenă cunoscută pe un forum Tokio Hotel "Ce faci?" şi ofer acelaşi răspuns pe care i-l dădeam de ceva vreme "Citesc un fic."
Propunerea ei a fost spontană. "Hai să îţi fac un forum de fic-uri dacă tot citeşti atât" au fost cuvintele ei aproximativ. 
Deşi am ezitat un pic, am acceptat destul de repede şi s-a pus pe treabă imediat. Numele de Funny Fantasy nu l-am gândit nici pe el prea mult, dar mi-a plăcut cum sună, iar Mirabelei i s-a părut foarte bun.
Pe 13 spre seară era totul cât de cât aranjat pentru a primi useri.
Când mă gândesc că au trecut 3 ani de atunci îmi trec prin minte fel de fel de momente, unele mai bune, altele mai rele. Totuşi ideea principală este că prin intermediul forumului am cunoscut multe persoane care mi-au devenit prieteni foarte buni şi nu sunt numai eu în situaţia asta. De asta mă mândresc cel mai mult, nu conţinutul e cel mai important, ci relaţiile ce s-au format. Am ajuns un fel de familie şi din pur amuzament de vreo 2-3 ori am aranjat şi un arbore al acestei familii în care eu şi cealaltă admină, Silvia, suntem părinţii principali. Să nu mai ziceţi că nu sunt bătrână că am şi strănepoţi în familia FF.
Momentan forumul are 608 membri cu postări şi numărul total de postări de aproximativ 340.000. Aş putea să spun că e cel mai mare forum de fan fiction din ţară, eu una chiar nu cunosc altul mai mare(dacă ştie cineva să îmi arunce cu el în nas într-un comentariu). La început nici nu visam la aşa ceva, dar timpul pe care i l-am dedicat a dat roade în cele din urmă. 
Unii useri deja mă întreabă cât timp mă mai văd ca admină. Probabil câţiva ani, depinde în ce direcţie o ia viaţa mea ca job şi familie, deşi n-aş vrea să renunţ niciodată. Am impresia că o să pierd o parte din mine dacă nu mai sunt administrator pe FF.
În final mulţumesc tuturor userilor care au fost sau sunt în staff şi celor care şi-au făcut simţită prezenţa pentru că singură nu puteam să fac nimic. E aşa cum îmi place mie să zic "nu e forumul meu, e forumul nostru".

p.s.:poza de sus e bannerul din iarna 2008-2009 şi unul din cele mai frumoase pe care le-am avut până acum; credits to Tudy.


Take care & hopefully see you next year,
Amarena!

7 comentarii:

F - oxiee. spunea...

Omg, eu nu sunt decât de vreo 4 luni prezentă, dar mă bucur nespus că m-am alăturat acestui forum. Sau sa-i spun fmilie? Da, este chiar o familie. Mi-am făcut mulţi prieteni şi e o plăcere să intru mereu pe forum. Sper să fiu şi eu prezentă când se vor face vreo 5, 10 mai apoi.. Şi sper să rămânem aceleasi persoane cu toţii... E o lume virtuală..sa-i spunem aproape perfectă .
LA MULŢI ANI, Funny Fantasy !! <3

Luna spunea...

La mulţi ani, Funny Fantasy! Chiar dacă nu prea mai trec pe-acolo, tot a rămas forumul meu de suflet! Şi eu am dat de câteva persoane foarte interesante pe-acolo şi am reuşit să învăţ câte una alta.
Da, o să ne vedem la anu' Bia, la sigur!:*

Mitsu spunea...

Uite, desi la inceput nu am fost cine stie ce pe forum, dar ma rog toti dupa au crezut ca mi-am aratat adevarata fata de fapt nu a fost chiar asa. Tocmai de aceea m-am decis sa scriu eu cuvantul inainte despre forum. E ciudat cum o parere sau un gest iti poate schimba perspectiva, si daca acum cateva luni nu eram dedicata forumului si eram neserioasa acum m-am indragostit de el pentru ca aici sunt persoane la care tin. Acum incerc oarecum sa imi sterg vechile greseli desi e ca faza din melodia lui Lady gaga: "Increderea e ca o oglinda. Poti sa o repari daca se strica, dar tot vei vedea crapatura in reflexie." In momentul de fata ador forumul si chiar as vrea sa ajut cumva, dar voi incerca sa vin cu idei noi. La multi ani forumului si sa traiasca odata cu noi! <3 Multumesc si pentru prietenii pe care mi i-a dat si pentru ce am invatat stand pe el.

Aliuna spunea...

Am un sentiment de emotie si nu stiu de ce:X Ahh nu imi vine sa cred ca au trecut atatia ani.. ahh..

La multi ani FF si hmm felicitari tuturor:* in special voua, adminele:D

Our School spunea...

La mulţi ani Fuuny! :D
Am şi eu un an şi ceva pe forum, şii chiar dacă nu mi-am făcut în viaţa mea mai mulţi nervi ca aici, am cunoscut nişte persoane incredibile cu care mă înţeleg super.

Silvia spunea...

Nu stiu ce sa zic :)) . Nu-mi vine sa cred ca forumul are deja 3 ani. Desi nu sunt chiar de la inceput pe forum, acesta a evoluat foarte mult de cand sunt inregistrata si ma bucur. Sper sa ramanem la fel de activi, sa reusim sa ne facem treaba la fel de bine si sa dainuim mult, sa ajunga si copii nostri pe forum =)) .
La multi ani FF, cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Meili spunea...

La multi ani Funny ! :X