duminică, 12 septembrie 2010

Acasă şi nevisătoare


Cred că aş fi avut şi eu nevoie de un dreamcatcher cât am fost în Italia. Acum s-a terminat plimbarea.
Cât am stat acolo am avut nişte vise care de care mai ciudate, unele chiar amuzante.

1.Aveam un peştişor de câţiva centimetri, de culoarea celor pe care îi prinzi la baltă. Îl chema Cezar şi era pe moarte. Îl scosesem din acvariu, îl pusesem într-o cană şi vorbeam cu el ca să nu moară.
2.Mai avea încă o soră. Aida, sora care există şi în realitate, plănuia să o omorâm pe cealaltă soră. La un moment dat am început să mă îndoiesc de ea, aveam impresia că vrea să mă omoare şi pe mine, pentru că eram cu a treia soră într-un lift care urma să se prăbuşească şi mă gândeam că astfel o să mor şi eu dacă duc planul la bun sfârşit.
3.Într-o dimineaţă the real sister m-a trezit gâdilându-mă în talpă şi m-am speriat destul de rău, pentru că visam că sunt pe un hol şi merg tiptil. Spionam ce persoane sunt în două camere, păreau ca nişte birouri, pentru că voiam să fur nişte acte.
4.Trebuia să plec la mare cu un coleg şi altă lume. Mergeam cu maşina lui, una micuţă, şi urma să intrăm 8-9 persoane în maşina respectivă. Când am auzit asta, am zis că eu vreau să stau în faţă şi el a acceptat. Apoi se făcea că două fete nu mai mergeau din nu ştiu ce motiv, dar tot rămâneam 6-7 şi îmi era teamă că eram prea mulţi şi mergeam şi pe autostradă. Plus că nu prea îmi imaginam cum o să intre toţi în spate având în vedere dimensiunea maşinii.
5.Şi în final, un vis din care nu îmi mai amintesc prea multe. Am visat un tip de care mi-a plăcut în epoca preistorică şi pe care nu l-am mai văzut de secole. Aveam o relaţie cu el abia începută şi eram la un fel de party cu mai mulţi amici la o fântână de la mine de la ţară unde stătea sora mea cu gaşca ei acum vreo 12-13 ani.

Sper să fie de vină mediul de acolo că la un moment dat deja mă speriam că visez aşa des. Sunt acasă de două nopţi şi nu am mai visat nimic. A fost ciudat oricum!

6 comentarii:

bogdan spunea...

9 insi intr-un trabant ,asta da cosmar :))

Hammer spunea...

Am citit pana jos si nu am aflat de fapt ce s-a intamplat cu acel pestisor. Poate aflam din urmatorul vis pe care il ai.;)

Hammer spunea...

Lasand gluma la o parte, pentru a te linisti pe plan sufleteste si sa nu mai visezi aiurea, iti recomand sa evadezi cu adevarat de civilizatie cateva zile, intr-un loc fara semnal la telefon, fara alte mijloace moderne de comunicatie ( gen undeva pe munte, la manastire, ca subsemnatul, sa te intrebi ce vrei de la viata)

Amarena spunea...

^Nu cred ca as suporta sa stau la o manastire avand in vedere ce credincioasa am fost eu in ultimii ani si cum mi s-au intors parerile despre religie.
Plus ca sunt dependenta de tehnologie :))
Poate decat daca as avea companie placuta mi-ar placea sa incerc izolarea asta :D

Hammer spunea...

Simt ca nu mi-ai inteles ideea...plus, crezi ca eu sunt vreun sfant? Ceea ce m-a impresionat a fost ca din omul zbuciumat care a plecat, s-a intors un cu totul altul...nu spune nimeni sa te calugaresti, ci doar sa te linistesti, sa te impaci cu tine insati.
Asa vad eu lucrurile, in momentul actual.

Bris spunea...

Chiar ca ai avut numai vise ciudate in ultimul timp, visul cu pestele Cezar m-a amuzat cel mai tare. :))

Sugestia lui Hammer mi se pare buna, uneori e nevoie sa te deconectezi de civilizatie si de toata presiunea lumii moderne daca asta e ceea ce cauzeaza stresul, dar nu cred ca asta e cazul tau neaparat.

Oricum e interesant ca imediat ce ai schimbat mediul, au inceput si visele. Poate ca au fost influentate de niste experiente pe care le-ai avut acolo sau poate chiar locul are influenta asta. Am auzit ca in unele cazuri mediul poate sa influenteze foarte mult psihicul. Interesant de investigat. :))