joi, 9 septembrie 2010

срећан рођендан Милан Станковић

Staţi liniştiţi că nu v-am înjurat în titlul acestui articol, este doar un La Mulţi Ani pentru Milan Stanković în sârbă, alfabet chirilic. Astăzi face 23 de ani.
Este tipul care a reprezentat Serbia anul ăsta la Eurovision.
De atunci am dat de el şi în scurt timp a devenit o mică obsesie.
Cântă pop-folk, are o voce foarte dulce şi îi ador stilul vestimentar şi freaza.
Melodia mea preferată este Nepristojna Ponuda(Propunere Indecentă) şi foarte aproape de asta sunt baladele Kida me şi Lane moje care nu sunt ale lui, dar îmi place foarte mult cum le cântă el.
Este un artist controversat, după Eurovision mulţi îl vorbesc de rău şi se suşoteşte că ar fi gay, deşi are o relaţie de câţiva ani cu o altă artistă sârboaică(foarte frumoasă după părerea mea). Nu contează, am mai trecut prin asta ca fan când îmi plăcea foarte mult Tokio Hotel.
Ce importanţă are orientarea lui sexuală dacă mie îmi place cum cântă şi look-ul adaugă un plus imens?
Este un pic ciudat cum de câteva luni stă în playlist-ul meu, de obicei mă plictisesc după un timp de un artist sau o formaţie şi caut ceva nou. Astăzi mi-am luat mp3 player nou şi l-am dezvirginat cu muzica lui.
Îi doresc multă fericire şi, mai ales, o carieră strălucitoare în continuare. Sper să treacă cu bine peste depresia cauzată de participarea la Eurovision şi tot ce a venit cu asta şi să lanseze cât mai curând un alt album.
Doći Milane!

4 comentarii:

Silvia spunea...

Ah, ce frumos ca i-ai dedicat un post pe blogul tau :X . E ca un fel de cadou de ziua lui si chiar daca el probabil ca nu va sti niciodata de el, tot te simti mai bine cand stii ca ai facut-o. Asa m-am simtit si eu cand am postat urarea la topicul de pe funny =)) .

Nu-mi plac zvonurile care se nasc de pe urma infatisarii sale, e urat ca lumea judeca atat de mult dupa aparente. Chiar de s-ar dovedi ca e gay tot l-as asculta, caci pana la urma muzica lui conteaza (desi recunosc ca as fi putin mai mult dezamagita de-as afla ca e adevarat).

Mi-ai spus ca el e singurul artist de care esti atat de obsedata. Poate ca iti va trece, dar cand va lansa album nou te va apuca iar :)).

Apropo de album, abia astept sa-l lanseze, desi ma tem ca lucrurile se vor taragana destul de mult din cauza problemelor cu casa de discuri pe care sper sa le rezolve.
Vreau melodii noi de la el! Le vom comenta impreuna, nu-i asa? :>

Ii doresc si eu aniversare placuta, sa aiba succes in cariera, sa-si rezolve probleme si sa fie foarte, foarte fericit.

Amarena spunea...

^Daca am dedicat un post gemenilor de la TH de ziua lor de curand, mi se parea mai mult ca normal sa fac asta si pentru Milan :D

Lumea e rea si gata!

Si eu vreau melodii noi, desi inca nu m-am plictisit de astea, deja stiu sa le fredonez chiar daca nu stiu neaparat ce inseamna fiecare. Am citit traducerile de cateva ori si stiu orinetativ despre ce sunt melodiile.
Normal ca le vom comenta :>

Bris spunea...

Si pe mine ma atrage fizic Milan si imi place stilul lui muzical, desi nu sunt extrem de familiara cu el. Insa tin minte ca l-am remarcat instant la Eurovision. Si m-a intrigat inca de atunci.

Partea cu orientarea sexuala suna foarte familiara. Au existat tot felul de controverse pe tema asta si legate de Bill si Tokio Hotel. Ma asteptam la asta. Oamenii vor asocia intotdeauna un aspect fizic mai feminin cu o orientare homosexuala. Dar e viziunea lor gresita si nu mai imi bat capul cu asa ceva.

Happy birthday to him. :)

Our School spunea...

Foarte dragut postul.
Eu am aflat de Milan de la Silvia. Are o voce incantatoare, desi cand l-am vauzt in poza ma asteptam sa aiba o voce de copil total aiurea, dar uite ca nu a fost asa. Probabil daca nu l-as fi vazut si i-as fi ascultat doar muzica i-as fi dat 30 si ceva de ani.
Arata foarte bine si chiar nu inetelg de ce lumea spune ca ar putea fi gay, plus ca ce le pasa lor? Adica nu mi se pare normal sa se bage in viata lui, ma rog asa fac oamenii. Oricum adac as afla ca e adevarat zvonu nu m-ar deranja deloc! Si nici dezamagita n-as fi ca na e viata lui.
Oricum eu cu intarziere(de 5 zile:">) ii urez la multi ani >:D<