miercuri, 1 septembrie 2010

Kaulitz Geburtstag


Alles Gute zum Geburtstag für die Zwillinge Kaulitz sau, mai pe înţelesul tuturor, La Mulţi Ani pentru gemenii Kaulitz de la Tokio Hotel. Astăzi devin majori şi după regulile americane.
Ce amintiri drăguţe am de acum trei ani când îşi serbau majoratul după legile germane, la fel ca la noi.
Mi-am adus aminte de ziua lor pentru că am primit azinoapte imediat după miezul nopţii vreo două mass-uri. Se pare că mai am câţiva fani TH înfocaţi rătăciţi prin listă. Acum trei ani primeam mult mai multe şi erau o gramadă de statusuri în legătură cu asta. Parcă îmi e dor de nebunia aia în jurul formaţiei.
Încă îi mai ascult, încă îmi mai place muzica lor şi ultimul album m-a surprins în mod plăcut, însă nu mă mai interesez despre ce fac şi nu mai frecventez forumuri dedicate lor. Ce vremuri! Din cauza sau datorită lor, nu ştiu dacă e de rău sau de bine, am început să citesc fan fiction. Au însemnat mult pentru mine.
Oricum ar fi, le urez mult succes în continuare şi sper să facă muzică mulţi ani de acum înainte.

Good old days:

Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

Luna spunea...

La mulţi ani lor. Doamne, deci dacă nu ar fii capu' meu, aş sări prin cameră de fericire. A fost aşa de frumos să am citit la tine pe blog de ei :x
Şi eu urmează să le dedic un post cât de curând. :)

Our School spunea...

Eu nu am fost prinsa de mania TH :"> Era perioada aia cand era RBD vs. TH si eu eram in gasca fanilor infoati RBD:))
La multi ani oricum pt gemeni:>

Bris spunea...

Wow, ce amintiri legate de ei. Si eu tin minte cum acum 2-3 ani, primeam extrem de multe massuri legate de TH si parea sa fie un soi de obsesie generala. Inca sunt fana oarecum, insa interesul meu a scazut foarte mult fata de atunci, la fel ca si la tine. Si totusi le mai urmaresc oarecum evolutia.

Ar fi amuzant sa incepem sa ne amintim unele perioade cronologic in functie de ce se intampla legat de Tokio Hotel. :)) "La Bill si 10 minute, m-am inscris la facultate. La Tom fara 7, am intalnit un nou amic."

Amarena spunea...

@Luna - ma bucur ca postul asta te-a facut sa zambesti sau sa fii fericita :D

@Ala - stiu ca era rivalitatea aia pe care n-am inteles-o niciodata. Eu eram fana TH, bine si acum sunt, dar nu aveam absolut nimic cu RBD, imi placeau cateva melodii si de la ei.

@Bris - chiar ar fi amuzant :)) dar eu deja pot sa numesc jumatatea a2a a anului intai+anul 2 de facultate, perioada tokio hotelista :))

Asta e postul 99, sa vedem cine e lucky one cu postul 100. :D