miercuri, 8 septembrie 2010

Sexy Soul Reapers are back! (Bleach)


În sfârşit! S-a reluat dublajul la Bleach. Am văzut deja două episoade. Rămăsesem la 167 de prin primăvară. Am început seria dublată şi mi se pare aiurea să trec după atâtea episoade la subtitrare.
E anime-ul favorit. E complex, are tipi tari, are acţiune, are comedie, are multe episoade.
Grafica mi se pare foarte bună, în sensul că este variată. La alte anime-uri dacă schimbi părul şi ochii personejelor, le obţii pe toate.
Îmi pare rău că autoarea imaginii pe care am folosit-o a ţinut neapărat să se semneze în mijlocul ei, dar asta mi-a plăcut cel mai mult deoarece conţine personajele mele preferate: Ichigo Kurosaki(oranj), Renji Abarai(roşu), Toshiro Hitsugaya(alb), Grimmjow Jaegerjaquez(albastru).
Personaje feminine care să îmi placă în mod special nu am.
Sper să nu mai fiu nevoită să trec prin "chinul" întreruperii seriei dublate.
Pentru final vă las cu wallpaper-ul meu favorit care a zăcut mult timp pe desktopul meu în vreo două serii: Ichigo wallpaper

8 comentarii:

bogdan spunea...

Ai putea sa te apuci sa faci review-uri pentru anime-uri :D.

Amarena spunea...

Neah, nu cred ca ma pricep si nu am foarte multe anime-uri vazute.
Imi expun parerile aici pe scurt :D E de ajuns pt mine :)

Our School spunea...

Eu nu prea ma uit la Bleach dar ma bucur pt tine ca s-a reluat dulajul.
Nu stiu eu nu am rabdarea suficienta ac sa ma uit la animeuri pe net, parca ma enerveaza pt ca uneori uit la ce episod am ajuns sau persoana care punea episoadele dintr-un anumit motiv nu mai pune.
E dragut wall-ul cu Ichigo

Luna spunea...

Măi nu ştiam că Bleach e aşa lung. Oricum, personajele îs drăguţe, arată bine. Spor la văzut episoadele. :)

Amarena spunea...

Ala - pentru chestia cu uitatul episodului la care ai ajuns s-a inventat minunatul myanimelist :D si apoi sunt multe site-uri cu anime-uri. Pe unul din ele trebuie sa gasesti continuarea.

Luna - atat s-a ajuns la dublaj ca eps cu subtitrare se apropie de 300.

Our School spunea...

Pai eu nu stiam de my animelist :)) am auzit de el, da nu stiu cu ce se mananca:))

Bris spunea...

Nici eu nu prea ma uit la Bleach, am vazut cateva episoade pe sarite si niste scene la intamplare, din curiozitate si imi plac unele aspecte din el. :D Dar fiind asa de lung, cred ca nu am rabdare sa il iau de la capat.

Da, grafica e foarte variata spre deosebire de alte animeuri, am observat instant ca toate personajele arata foarte diferit si au particularitatile lor, asta e unul din aspectele bune. Si imi place ca aspectul se potriveste mult cu personalitatea.

Amarena spunea...

Ala - e foarte usor de utilizat myanimelist-ul. Iti faci cont si iti adaugi ce anime-uri vrei, sunt categorii de watching, completed, on-hold, dropped si plan to watch. Iti organizezi foarte bine anime-urile asa. Le poti da o nota si in caz ca sunt anime-uri pe care incepi sa le vezi acum le poti introduce data de start si ulterior data de final. E amuzant apoi sa te uiti in urma sa vezi in cat timp ai vazut un anumit anime.

Bris - stiu ca deja sunt cateva personaje pe care ti-au picat ochii in mod special :D Ar trebui sa te mai uiti la cateva episoade ca sa le vezi "in actiune". ;))