vineri, 24 septembrie 2010

Tynipic sau Funnypic?

Tinypic cred că s-a pus pe glume. A fost 1 aprilie şi n-am ştiut?
Aseară am rămas mască când am intrat pe site şi am văzut mesajul conform căruia nu se mai poate uploada şi tot ce e încărcat deja se mai poate vedea doar pe site, link-urile externe au fost dezactivate. Se recomanda crearea unui cont pe PhotoBucket, deci ăştia l-au cumpărat. Niciodată nu mi-a plăcut site-ul ăla şi se dovedeşte că am avut un presentiment bun.
Eram plină de nervi gândindu-mă câte imagini de pe forum sunt încărcate cu host-ul ăsta(de mine şi de ceilalţi), plus l-am folosit şi eu pentru imaginile puse sub link pe blog, iar acum nu mai merg. Aveam aproximativ 300 de imagini pe cont.
Am început să caut opţiuni, să îmi fac cont pe alt site asemănător şi să încep restructurarea. Am ajuns pe un site cretin, PictureHoster, care îţi dădea direct link la imaginea încărcată, dar când să o foloseşti sub un cuvânt, cică hotlinks are not allowed. WTF! Am făcut cont degeaba.
Am apelat la ImageShack pe care îl ştiam deja, am făcut cont, mergea bine, dar mă simţeam ciudat. Aş fi avut nevoie de puţin timp ca să mă acomodez.
Când m-am trezit acum vreo două ore, primul gând a fost să fac un post pe blog despre toată tâmpenia asta, dar înainte ce mi-a venit să accesez din nou Tynipic. Stupoare... merge!
Chestia asta aparent a fost amuzantă, dar în esenţă nu a fost deloc. Exact ca imaginea cu turnurile pe care am folosit-o acum.
Sper doar că nu o să îi mai trăznească vreo idee minunată şi vor lăsa site-ul aşa cum este că e perfect. Geez!

6 comentarii:

Our School spunea...

Deja iki faceam griji dupa ce am citit o bucata din postul tau ca eu am incarcat marea majoritate a imaginilor pe tinypic, am avut si eu photobucket, dar trebuia sa ma loghez de fiecare data si erau mai multe chestii deranjante.
Nu mi s-a parut deloc amuzanta chestia asta :))
Sper ca tinypicul sa ramana ca si pana acum :))

Amarena spunea...

^Mai bine ca nu ai fost pe faza ca sa iti mai faci griji si totul s-a intamplat fara sa stii :))

Uite ce mesaj apare acum:
We heard from many of our users in regards to these changes and we appreciate your feedback. Tinypic has restored linking to your images and enabled uploading. Please rest assured no content was removed from the site.<<<asta da veste buna
We tried to notify users on Tinypic and requested they move their content to Photobucket. Unfortunately this messaging was insufficient and has taken many of our users by surprise and we apologize. <<<No shit?
Our intent was to begin combining some of the best features of Tinypic and Photobucket, thereby offering users a better experience.<<< alta data sa nu va mai vina idei "geniale".
Any changes in the future will be better communicated.<<<sper ca nu vor mai fi altele
Once again, we apologize for the inconvenience.

Aliuna spunea...

domne ce bine ca le-au venit mintea la cap:))

stiu si eu cat de nervoasa eram ieri, dar cum erai tu bia. Cand am intrat azi pe forum de la scoala si am vazut ca totul e in ordine m-am gandit ca totul a revenit la normal. Acum ma duc sa imi fac cont pe tynipic ca sa am sigur:)) alta data sa nu se mai intample asa ceva...

probabil siteul e folosit de foarte multa lume, daca am gasit variante in nu stiu cate limbi:))

ma amuza poza, dar situatia de ieri nu a fost amuzanta...

Silvia spunea...

Wow, deci si-au revenit? Daca nu vedeam postul de pe blogul tau nu as fi avut habar de asta. Si eu care m-am pus sa caut alt site :)) . Oh, bine ca si-au revenit la normal, caci imi pierdusem orice speranta de a gasi un alt site asemanator.

F - oxiee. spunea...

Vai, măi, ce m-am speriat şi eu=] Eram gen O.o! NO WAY!.
Pfiu, mama lor, le arde de glume.
Am peste 2 mii de poze-n contul meu Tinypic, deci ar fi fost.. penibil.
Ce glume au aştia-n programă.. Dar şi mie mi se întâmplă să nu meargă câteodată.
Tot PhotoBucketul este cel mai tare. Dar mnoh, m-am obişnuit cu răhăţelul ăsta..

Verde Contemplativ spunea...

Enervanta faza. Te cred pe cuvant. Exista si o parte ok. It works !!!!!
Problemele pe net le rezolv calmandu-ma pe afara.
Ti-a creat la nervi....