marți, 24 august 2010

Bianco per sempre

Am ajuns la concluzia că numele meu mi se potriveşte perfect. Nu că aş fi înnebunită după alb şi nici că aş fi cine ştie ce puritate întruchipată, însă îmi ador pielea albă. Niciodată nu m-am stresat prea mult să fiu bronzată.
Imi place să merg la plajă sau piscină, însă partea cu bronzatul este oarecum un inconvenient pentru mine.
Trebuie să îmi dau cu enşpe mii de creme având în vedere cât de albă sunt.
Astăzi însă am vrut să apelez la o metodă mai naturală, recomandată de o prietenă ce a folosit-o în Grecia, şi anume uleiul de masline.
Momentan aproximativ 90% sunt roşie, frig şi am şi ceva frisoane.
Nu pot să zic că nu a funcţionat deloc pentru că sunt sigură că eram arsă dacă nu îmi dădeam cu nimic, dar nu a fost o idee bună pentru mine.

Io sono Bianca!

5 comentarii:

Silvia spunea...

Ah, uleiul de măsline nu are factor de protecţie. Acesta doar accelerează bronzul.

Nici eu nu prea mă dau în vânt după bronz. Nu am răbdare să stau la plajă şi mă enervează că nu mă bronzez uniform.

Bris spunea...

In sfarsit cineva care nu vede pielea alba ca un defect. Nu stiu de ce dau tot timpul de persoane care vor neaparat sa se broneze sau care vad bronzul ca un ideal estetic. Pieala alba mi se pare la fel de estetica (dincolo de preferinte personale).

Poate chiar e adevarata teoria aia cum ca numele e ales in mod specific, chiar daca nu stim de ce. :))

Our School spunea...

Stiu cum e sa ai pielea mult prea alba, trebuie sa folosesti creme de protectie cand stai la soare cu o protectie foarte ridicata. Uleiul de masline e bun, dar pentru cei cu pielea mai inchisa la culoare.

Amarena spunea...

Mda, se pare ca eu am aflat cam tarziu ca trebuia sa fiu deja putin bronzata si apoi sa folosesc uleiul de masline. In fine, e o experienta din care am avut de invatat.
Daca as putea nu m-as bronza niciodata.

Sabb. spunea...

Ah, eu nu pot fi de aceeasi parere cu tine aici :)) Dar e nasol atunci cand ai pielea alba ca trebuie s ate protejezi de nspe ori mai mult decat cei mai inchisi la culoare...
Stiam de faza cu uleiul de masline si chiar am pus in aplicare pontul, dar nu m-am ars :)