luni, 27 septembrie 2010

Let's do it! Just do it!

Poate aţi văzut pe la TV despre chestia asta. Mie una mi s-a părut o idee foarte bună, eu sunt mai ecologistă de fel, aşa că nu am ezitat când mi s-a propus să particip.
M-am înscris cu firma la care lucrează my boyfriend, Yazaki România.
Am fost repartizaţi pe DN 1A, undeva între Măneciu şi Cheia. Am avut transportul asigurat, dus-întors cu autocarul. Ne-au dat veste verzi impermeabile(pe spate era scris sloganul si imprimată imaginea aia cu feţele), mănuşi, un sandwich, o sticlă de apă plată(fără lămâie) şi, logic, saci, muuuuulţi saci.
Mai mult a fost plimbarea şi oarecum distracţia pentru că eram destul de mulţi în grupul din care am făcut parte. Fiind zonă de munte, pe lângă şosea erau şi văi abrupte. Au coborât decât nişte băieţi într-una care era ca o mică groapă de gunoi. Fetele/femeile am adunat pe ici, pe colo.
Era amuzant că sloganul ne aducea aminte de cel de la Nike. Aşa că am zis că ar fi bine să îl urmăm. Când am ajuns înapoi în oraş pe la două jumătate după-amiaza, am luat imediat un maxitaxi către Sinaia, eu, el şi încă doi prieteni, cuplu şi ei.
Am nimerit zilele oraşului Sinaia. Bulevardul era plin dintr-un capăt în altul cu tot felul de standuri şi fast-food-uri. Muzica răsuna peste tot, scena era în parc, dar erau amplasate boxe de-a lungul bulevardului. Ba chiar era şi o chestie unde te căsătoreai pentru o zi. Suna tentant, dar n-am mai făcut-o, bugetul era cam limitat. A fost păcat că a doua zi, duminica, a plouat şi ne-am întors acasă mai repede decât ne aşteptam.
Totuşi cea mai bună chestie este că m-am îndrăgostit de langos unguresc şi o să îmi pun în funcţiune zilele astea "talentele mele extraordinare" în arta culinară. Sper doar să nu distrug bucătăria, deşi cred că mama mă va păzi la orice mişcare. Am noroc că e reţeta uşoară.

4 comentarii:

Aliuna spunea...

oo trebuia sa ma duc si eu la aceasta campanie, dar am preferat sa stau acasa... nu ma intreba de ce... oricum nu cred ca am fi stat noi mult. Oricum campania este un lucru foarte bun in romanica noastra..

ahh sinaia:X am fost doar o data si am ramas uimita cat de mica este.. cu colegele am strabatut strada principala in cateva minute.. mai mult am stat in magazine decat ne-am plimbat. Cred ca stiu despre ce parc vorbesti, chiar imi placea acel parc.
sa imi spui cum ti-a iesit experimentul tau. Am facut si eu unul azi, am povestit deja pe blog:))

Bogdan spunea...

In romania chiar daca are loc o minune si dispar toate gunoaiele intr-o zi, peste doua weekend-uri cu vreme frumoasa se fac la loc :( .

Our School spunea...

Draguta campania asta, dar nu sunt multi cei care s-ar oferi sa faca asta :)
E bine ca ati avut parte si de putina distractie.
La Sinaia? ;x E fain ca ati ajuns chiar de zilele orasului.
Bafta la gatit :> Sa ne spui ce ti-a iesit pana la urma :))

Clau♥ spunea...

Mi-ar fi plăcut să particip la campanie, din păcate trebuie să ţin cont de programul alor mei xD
mă bucur că ai participat. Din păcat, câteva zeci de mii de oameni nu pot să facă curăţenie într-o ţară în care calci pe gunoaie, că nu mai ai pe unde altundeva.


oh, ce frumos! Îmi place mult Sinaia, şi faptul că aţi nimerit de zilele oraşului pare şi mai frumos. Mmm, deja mi-e foame ((: