duminică, 17 octombrie 2010

Realitatea ca un Monopoly

Astăzi sărise winamp-ul pe Spike - Scandal. Începusem să mă gândesc că e ciudat cum la început melodia asta nu m-a impresionat deloc, dar după ce a apărut videoclipul la ea i-am acordat mai multă atenţie şi a început să îmi placă destul.
Apoi mi-a venit un chef să revăd videoclipul de la Spike - Realitate amintindu-mi cât de tare e faza cu "Bă... Dăi bă drumu' de aici!" şi că melodia asta e preferata mea de pe ultimul album al lui Spike. Chiar se cunoaşte că e compusă de Guess Who, el e mai puţin vulgar în versuri.
Şi în cele din urmă îmi pică ochii printre videourile de la suggestions pe youtube pe Guess Who - Unu altu. Habar nu aveam că a făcut videoclip la melodia asta. O ştiam de mult şi credeam că e pus la titlu "official video" doar ca să atragă mai multe vizualizări. Video mi se pare genial, însă nu am aceeaşi părere şi despre faptul că au remixat melodia, îmi place mult mai mult varianta originală. Nu m-ar mira deloc dacă ar fi regizat de Spike.
Îmi aduce aminte de dăţile când am jucat şi eu monopoly, parcă mi s-a făcut dor.
Şi totuşi... "ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să se-ntâmple"!

Un comentariu:

bogdan spunea...

Mi s-a parut foarte tare faza de la 0:41 cand se uita pitipoanca aia urat la familia aceea care picase pe casuta cu taxa de parca ar fi fost scarbita.
Exact asa sunt si foarte multi oameni bogati din Romania, nu suporta faptul ca mai traiesc si alte persoane pe lumea asta inafara de cei ca ei. 8-|