marți, 19 octombrie 2010

Oficial sunt un geniu

Azi la cursul de pedagogie profa ne-a adus teste pentru aflarea/calcularea IQ-ului.
Cu toate că nu era linişte totală în sală, aveam câte un exemplar xeroxat la două persoane, erau xeroxate prost pe margini şi mai făceam schimb cu alte colege la care se vedea, aveam timp limitat(ca la orice test IQ de altfel) şi o întrebare sigur era greşită sunt extrem de mulţumită de rezultatul obţinut. Am făcut 52 de întrebări din 60, ceea ce a dus la un IQ de 140 pentru vârsta mea. Atât era pentru categoria 16-25 de ani.
Am mai făcut teste IQ pe net, însă aproape toate în engleză, ceea ce mă dezavantaja pentru că pierdeam timp să caut anumite cuvinte în dicţionar. Şi în plus cifra aia de la final nu îmi spunea prea multe, aşa cum un simplu 140 nu îmi zice nici acum mai multe.
De data asta până să începem testele profa ne-am spus împărţirea pe grupe în funcţie de IQ-ul obţinut la final. Nu le mai ţin minte exact pe cele 3 de jos(erau de genul imbecili, dobitoci, retardaţi), dar cele mai importante erau 80-120 normalitatea şi peste 120 supradotaţi sau genii. Recordul cică ar fi de 200, dar tipul care a obţinut atât a trăit aproximativ 30 de ani.
Deci sunt un geniu, mă simt bine!
Alte detalii care mi-au condimentat în sens pozitiv ziua au fost: participarea la toate cursurile de la 8 dimineaţa până la 7 seara, doar cu o pauză de la 3 la 5, după ce am dormit doar trei ore(cu ajutorul a trei cafele ce-i drept); mi-am recuperat o carte ce o aveam la un coleg de aproximativ doi ani; ploaia ce a pornit brusc când am venit seara acasă şi mi-a dat o senzaţie tare plăcută să merg prin ploaie sub umbrela mea gigantică cu căştile în urechi; paharul de vin alb de acasă; reascultarea muzicii sârbeşti ce îmi aduce aminte de Italia de anul ăsta şi episoadele de Grey's Anatomy şi/sau Californication pe care o să le văd în continuare.
Sper că şi voi aţi avut o zi bună! ^_^

8 comentarii:

Alina P. spunea...

felicitari pentru rezultat >:D<
chiar esti un geniu :>

Luna spunea...

Tu cu siguranţă ai avut o zi bună, măi!
Da' Bia, chiar dacă eşti acum un geniu, ar fii mai bine să şi dormi câte umpic mai mult. Chiar şi geniile dorm uneori, serios, şi mai mult de trei ore. :)

Amarena spunea...

Asta e amuzant Luna =))
Faza e ca nu imi place sa ma culc devreme, mai devreme de 12-1 noaptea in niciun caz, iar ora mea normala de somn e 2-3. Si daca trebuie sa ma trezesc de dimineata, trebuie si gata :D
Asa m-am obisnuit, desi stiu ca nu e bine si nici sanatos.

bogdan spunea...

Tu nici nu aveai nevoie de test de inteligenta.Numai faptul ca esti cea mai buna la doua facultati diferite ar trebuii sa iti dovedeasca statutul de geniu :-> .

Our School spunea...

Bia e un geniu:>
Da` pacat ca nu pera mai dormi in uiltimu timp, stii ca sa te mentii geniu ai nevoie de creier si creieru ala are nevoie de odihna, care se extrage cel mai mult din somn, si deobicei se doarme noaptea nu se sta pana la 1 pe net :))

Luna spunea...

Bia e ciudat că mi-ai zis Luna. Gosh, mă simt ciudat şi diferit. :))
Well, 12-1? Doamne, eu n-am voie să stau decât până pe la vreo 11 maxim că altfel urlă mama. Te invidiez băăi!
Da' pentru asta totuşi nu tre' să profiţi de avantaju' vârstei şi să o lungeşti atâta. Încearcă să dormi măcar la 12 dacă tre' să te trezeşti devreme, geniule!

Amarena spunea...

Ala - stiu ca e bun somnul pentru odihna si asa mai departe. De aia in week-end sau in yilele in care nu trebuie sa ma duc undeva de dimineata dorm pana dupa-amiaza. Recuperez eu cumva.

Luna - ti-am zis asa ca poate mai citeste careva comentariile si sa stie cui i-am raspuns :))
Mama doar zice sa nu mai stau mult cand pleaca la somn pe la 11-12-1(are si ea momente din astea cu TV-ul), iar cand se trezeste pe la 4 si ma vede inca la pc, are o tentativa de urlat :))

Sabb. spunea...

Ah, ce zile dragutze ai:X Partea cu vinul alb cred ca a fost cea mai buna :)) E bine ca esti mandra de nota pe care ai luat-o la test, chiar e buna :D