luni, 18 aprilie 2011

Bloody lazy ass

Degetul mare pleacă la plimbare
Arătătotul aduce paltonul
Mijlociul aduce pardesiul
Inelarul aduce fularul
Iar degetul mic nu face nimic pentru că e cel mai mic

Greşit! Nu face nimic pentru că e puturos, aia nu e decât o scuză. Aşa cum şi eu am folosit orice, printre care şi răceala, ca să mă eschivez de la curăţenia de Paşte. Urăsc momentele asta, mama ar fi în stare să întoarcă toata casa pe dos.
Cât despre poezioară, aşa e când ai nepoţi la grădiniţă. Eşti întrebat "Oare de ce m-a înţepat tanti aia care mi-a făcut testul de hemoglobină şi glicemie în inelar când eu îi întinsesem iniţial arătătorul?" şi te apuci să răspunzi cu poezia respectivă.
M-am amuzat serios când am primit replica asta.
Înţepatul a fost acum câteva zile când am fost să donez sânge. De mult voiam şi în sfârşit am reuşit să o fac. I am such a nice person! Nu băgaţi în seamă faptul că am primit bonuri de masă şi analize pe moca.


P.S.: Întrebare cretină în formularul ce trebuia completat de donatori:
"Câţi parteneri de sex aţi avut?"
Şi trebuia să bifezi DA sau NU.

Cu 250 ml de sânge mai puţin, a voastră
!Amarena

5 comentarii:

Luna spunea...

frumos din partea ta c-ai donat sânge, şi ioi cât te iubesc pentru poezia aia! Mi-o amintesc atât de bine pentru că şi mama mi-o zicea când eram mică. Întodeauna îl invidiam pe ăla mic ce nu face nimic.
Faină treabă cu întrebarea. Şi acuma una din partea mea, nu din formular: Poţi să donezi sânge numa de la 18 ani?

Amarena spunea...

Da, trebuie să fii major ca să donezi. Ştiu că zicea unul din tipii cu care am fost că el a mai încercat să doneze când era a 12a, dar mai avea 1-2 luni până să facă 18 ani şi nu l-au primit.

Luna spunea...

Asta-i cea mai naşpa chestie. Abea aştept să am 18!

Violeta spunea...

Doamne, chiar erau doar variantele de da sau nu?=))
Penibil! Şi ce ai bifat?;;) Aproape?

Amarena spunea...

Serios, eu am observat prima şi le-am arătat şi celorlalţi. Ne-am amuzat destul pe seama ei. Am pus NU :)) ca să fie în tot cu aproape tot ce bifasem în rest :))