marți, 30 noiembrie 2010

I'm really Disturbed

Tocmai am văzut video ăsta şi mi-am adus aminte din nou cât de mult urăsc ţara asta când vine vorba de muzică rock. Cât de mult mi-ar plăcea să mă duc la un concert Disturbed! În vară nu am avut bani să mă duc la Tuborg Green Fest când au venit Rammstein, dar pentru Disturbed aş face ceva mai mult efort ca să ajung dacă(un mare DACĂ) ar veni la noi.
E una din formaţiile mele preferate şi de mai bine de o lună ascult ultimul album care, spre deosebire de cel de la Linkin Park, nu m-a dezamăgit deloc. Merg mereu pe acelaşi stil şi asta apreciez la ei.
Preferatele de pe albumul cu pricina, Asylum, sunt Serpentine şi Crucified, dar îmi plac mult şi The Infection, Another way to dye, Never Again, The Animal, Sacrifice şi Innocence, iar restul sunt acceptabile. Dar ce am enumerat deja e mai mult de jumătate de album, deci un procent foarte bun.
Cred că Disturbed o să aibă mereu un loc pe un piedestal pentru mine.
Şi nu în cele din urmă, noul lor video la The Animal rupe!

6 comentarii:

Aliuna spunea...

ahh sa nu vorbim de concertele noastre.. pe langa faptul ca sunt al dracu de scumpe si rare.. mai sunt si de cacat:D

eu am auzit ca in vara o sa vina justin timbarlake si, sincer, as vrea sa merg:D daca este adevar probabil de ziua mea o sa se dea drumul la bilete:-"

Luna spunea...

Ah nebunie, deci chiar nu pot să cred. Bia tu eşti vinovată! Deci serios, eu nu ascult chestii chiar aşa tari, da după ce am zis "Hai să încerc video-ul, să ăd şi eu cât de tare rupe" am început să iubesc "The Animal".
Mersi pentru postu' ăsta băăăi!:*
Şi revenind la concerte, România e chiar naşpa pentru că aduce foarte rar chestii tari şi atunci când le aduce pune nişte preţuri... la naiba.

Amarena spunea...

@Aliuna - sunt scumpe pentru buzunarele romanilor, preturile sunt la nivel european.

@Luna - DAMN! Imi asum responsabilitatea, ce sa fac acum :)) Si la ce te-ai referit cand ai zis ca nu asculti chestii asa de tari? Ce sens avea "tari"?

Luna spunea...

Adică în general eu mă rezum la rocku' clasic în general. Singurele trupe de metal mi-au fost Judas Priest şi Iron Maiden.(care-s vechi)...
Tare în sensu' de metal, hard rock.

Amarena spunea...

^Presupuneam ca asta era, dar ma gandeam ca poate vrei sa zici ca sunt ei tari, canta bine :))
Eu nu ascult metal in general, ei sunt singura mea exceptie si trupa cea mai "tare" pe care o ascult :)). Sunt extrema mea.
Cat despre trupele vechi, nu s-au lipit de mine :-??
Mie imi plac prospaturile =))

Luna spunea...

Eh, asta depinde de fiecare. De exemplu, mie-mi plac bătrânii în general, persoanele mature care gândesc profund. :))
Fie, cam pe-acolo îs şi la muzică. Vechiturile mi se par mult mai bune decât prospăturile. Da' cum am mai zis, fiecare cu gusturile personale...